За нас

Ние сме първият официален представител на Kimberly-Clark за България още от 2002 г. Натрупаните ни знания за продуктите, данни и анализи за пазара и местните предпочитания ни правят надежден партньор в създаването на желаната работна среда. Можем да бъдем полезни със статистика и ефективни предложения, с които вече стотици наши партньори пестят и управляват бюджета си за хигиенни, почистващи и дезинфекциращи консумативи.

Работим в сътрудничество с фирми за фасилити мениджмънт, инвеститори и архитекти, както и с почистващи компании, за които предоставяме информация, материали и мостри на всеки етап от разработките им. Желанието ни за дългосрочни партньорства ни прави гъвкави и винаги, когато има нужда ние се стараем да участваме в съвместни срещи и конкурси, на които представяме нашите продукти по начин, който да доведе до успешен избор и взаимоизгодни сделки.

За компаниите от различни индустрии, обществени организации, университети и училища се превърнахме в предпочитано решение, което им гарантира хигиена, сигурност и икономически оправдани решения. 

Хотелският и туристическия бранш ни се доверява заради добавената стойност в продуктите ни и партньорските ни програми, насочени към техните конкретни изисквания и визия за дизайн и поддръжка на тоалетните и хотелските стаи. 

Складовете ни са разположени в София, Пловдив, Варна и Бургас и така покриваме ефективно и бързо цялата страна. Доставки извършваме с предпочитани от Вас куриерски фирми и със собствен транспорт. 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки